If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
незнам но половин резервоар отиде за 150 км. градско нямам думи много са набутах... гори като горелка а половината резервоар е около 20 литра... това ми е пролблема за сега а колко други имах... от тук си правя изводи, че алфата е кола за хора с пари, и че гори около 13
незнам но половин резервоар отиде за 150 км. градско нямам думи много са набутах... гори като горелка а половината резервоар е около 20 литра... това ми е пролблема за сега а колко други имах... от тук си правя изводи, че алфата е кола за хора с пари, и че гори около 13
Ами това е почти нормално за този мотор то 1.3 харчи повече от 1.6 примерно, а и зависи как я караш
Ааа, аз имах случай като го засякох градско и са оцъклих - над 20/100 изхарчи. Ама тогава имах проблеми от рода на всесезонни гуми на сняг и бая форсиране докато издрапам насам-натам, така че може би е нормално. Иначе моята (1.6) харчи към 12/100 градско, и към 6.5-7 извънградско.
Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01
Comment